Bloembollenactie

Om de clubkas te spekken organiseert het bestuur deze bloembollenactie en hopen dat alle leden hieraan deel willen nemen. Deze actie heeft als doel het voorkomen van contributie verhoging.

 

De bedoeling is dat ieder lid minimaal 3 zakken bloembollen gaat verkopen van € 3, – per zak met 10 leliebollen erin. De actie start maandag 2 februari. Vanaf dat moment heeft iedereen 2 weken de tijd om mensen te benaderen of ze een zakje bloembollen willen kopen. Dit kan per telefoon, mail of mensen huis aan huis benaderen, dit wat jezelf het beste uitkomt. Wil je meer verkopen dat mag natuurlijk ook. Voor de jeugdleden geldt, diegene die de meeste zakjes heeft verkocht krijgt een prijsje!

Hieronder vind je een lijst waar je de namen kan noteren van de kopers. Deze lijst moet uiterlijk 16 februari weer ingeleverd worden bij het bestuur. Dit kan via de trainers of bij 1 van de bestuursleden. Op maandag 16 februari worden ook de bloembollen aan de leden uitgedeeld en jullie kunnen dan deze bij jullie klanten afleveren. Bij het uitdelen van de bloembollen wordt het door het lid verkochte bedrag direct betaald. Of het bedrag is overgemaakt op de bankrekening van de vereniging op nummer 35.81.51.325 onder vermelding van naam lid. Zijn er meerdere leden in 1 gezin dan hoeft dat gezin alleen de minimale afname te verkopen. Maar hoe meer er verkocht wordt des te meer geld er voor de vereniging overblijft!

We rekenen op ieders medewerking!

Het bestuur:

Anna Ensing, Vroukje Kraak, Renske Miedema, Wieneke vd Meulen en Francis Lebbink.

 

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.