Annelies Nijdam

_DSF2528
Mijn naam is Annelies Nijdam en ik ben getrouwd met Johan Hoekstra. In mijn tienerjaren heb ik fanatiek geturnd. Uiteindelijk vele internationale wedstrijden geturnd met het nederlands team, ook onder leiding van Hans van Zetten. Wie kent hem niet, de sportcommentator van de NOS.
Na mijn studie aan de Haagse Academie voor Lichamelijke Opvoeding heb ik diverse banen in de sport gehad in het westen en midden van het land.
Na dat ik in de beginjaren negentig terugkeerde naar mijn geboortestreek in Friesland kon ik invallen als gymnastiekleidster bij Sparta Hygiëa.
Ik ben daar blijven hangen waardoor ik de hele club had op maandag van 16.00 uur tot 22.00 uur. Kleuters, jongens, meisjes, 2 seniorengroepen en de aerobics met altijd gezellig nazitten in de kantine. Toen ik hoogzwanger was van onze zoon ben ik gestopt met lesgeven. Ik was destijds ook nog functionaris bij de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Bond. Enkele jaren geleden werd ik weer invalster bij de kleutergym en ben ik weer blijven hangen tot nu. Naast de kleuters geef ik een groep turnen en een seniorengroep 55+ gymfit. Naast Munnekeburen geef ik ook seniorensport in Lemmer, Koudum en Joure.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.