Petra Kempkes

_DSF2704

Petra Kempkes woonachtig te Munnekeburen, eigenaar van de Zonneroos (luxe accommodatie voor groepen)

Na mijn studie Communicatie te Utrecht ben ik naast mijn werk als Marketingcommunicatie manager een opleiding gaan volgen als Aerobic- en Stepdocente. Ik heb altijd gedanst, gewandeld, gefietst m.a.w. behoorlijk sportief bezig geweest en het leek mij leuk om anderen ook het plezier van lekker bewegen op muziek bij te brengen. Daarnaast ben je door deze aerobe manier van bewegen ook nog bezig met de versterking van je spieren, vergroting van je uithoudingsvermogen en verbetering van je conditie.

Na afronding van deze opleiding heb ik op diverse verenigingen & een sportschool in de omgeving van Utrecht lesgegeven. Diverse bijscholingen volgden (o.a. Combat, Pilates, BBB). Met mijn verhuizing van Utrecht naar Friesland (Donkerbroek) ben ik gestopt met lesgeven omdat dit zich niet meer liet combineren met heen- en weer reizen naar de Randstad.

Sinds wij hier in Munnekeburen werken & wonen ben ik heel kleinschalig thuis les gaan geven en vervolgens bij sportvereniging Sparta Hygiëa. Om mijzelf weer verder te ontwikkelen en om mijn gasten in de Zonneroos iets aan te kunnen bieden waar ik mij betrokken bij voel ben ik in 2011 gestart met een (Dru) yoga opleiding te Arnhem.

Dit voorjaar studeer ik af als Dru yoga docente. Bij Dru yoga ligt de nadruk op het plezier om je ademhaling al volgend, vloeiend en met aandacht op rustige muziek te bewegen. Deze yoga vorm is voor ieder conditioneel niveau geschikt en biedt ruimte voor ontspanning en meditatie.

Een mooie combinatie van Pilates en yoga is te vinden in de Body & Mind les.

Naast mijn werk en het lesgeven ben ik bestuurslid bij o.a. de SOV (Stichting Ondernemende Veenpolder) & SGAF (Samenwerkende Groepsaccommodaties Friesland). Ik heb zitting in de kerngroep Recreatie & Toerisme, een afvaardiging van toeristische ondernemers in Weststellingwerf.

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.